O le taʻitaʻifono o la matou kamupani ma tagata e umia sea o le ao umukuka poloketi na aoteleina le mamanu faʻapisinisi o oloa 1.0 ma filifili e agai atu i le 2.0!

TALA FOU 1

I le aso 19 o Iulai, 2020, Mr. Wang Zitian, Taitaifono o la matou kamupani, ma tagata e umia sea o le Cloud Kitchen Project na aoteleina le mamanu o oloa o le 1.0 oloa ma filifili e agai atu i le 2.0!I le va'ai atu i le mana'omia mo le lelei o mea'ai a tagata faigaluega kola pa'epa'e ofisa, sa fa'atalanoaina loloto galuega o oloa.

Aotele le poto masani i mea taumafa lelei, meaʻai meaʻai suʻesuʻeina, felauaiga filifili malulu, pusaaisa, faʻavevela faʻavevela maualuga vave ma isi galuega, ma fuafua le tulaga tulaga ese o le oloa i le maketi.

Fa'amalieina tagata faigaluega kola pa'epa'e i le taulaga i le sailiga o mea'ai suamalie ma le soifua maloloina.Faʻavae i luga o faʻamanuiaga faʻapitoa o loʻo i luga ma faʻamatalaga lelei maketi, na latou filifili autasi e faʻatino suʻesuʻega ma atinaʻe oloa 2.0.

Iulai 19, 2020

rdly aumaia i le taʻaloga le taua moni o le mamanu.Le tele o fa'alapotopotoga fa'atusa ma atina'e latou te le o iloa lea fa'atatau.Al


Taimi meli: Ian-29-2023